Общ център ще обучава китайския бизнес как се работи в ЕС и

...
Общ център ще обучава китайския бизнес как се работи в ЕС и
Коментари Харесай

Общ бизнес център ще помага на китайски фирми да работят в ЕС

Общ център ще обучава китайския бизнес по какъв начин се работи в Европейски Съюз и какви са европейските правила. Създаването му бе оповестено от премиера на България Бойко Борисов и ръководителят на китайския Държавен съвет Ли Къцян при откриването на срещата на министър председателите от самодейността 16+1. Борисов показа бъдещият план като общо предложение от него и Ли Къцян към останалите страни от Централна и Източна Европа. " Ще помоля Бойко Борисов да провежда основаването на подобен център за съдействие, а Китай ще го спонсорира ", каза  от своя страна Ли Къцян.

Този център ще оказва помощ навлизането на китайски компании, присъединяване им в търгове и процедури в Европейски Съюз, с цел да не се стига до наказателни процедури и провалени покупко-продажби, изясни българският министър-председател.

" В България постоянно сме се старали да не демонстрираме нарцисизъм и желаеме задачите Балкани да са еднообразно проспериращи. Трябва както страните от Вишеградската четворка се бранят и си оказват помощ, по този начин и ние на Балканите да работим дружно, да извличаме изгоди, да подвигаме брутния си артикул и приходите на хората. За страдание исторически сме много обратно поради войните, които сме водили ", съобщи още той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР